Over Blauwdrukken en een PS

Tegen alle ‘Human Design-energie’ in bekroop me gisteren op de laatste dag van dit kalenderjaar dan toch nog het gevoel van iets af willen maken, en dat had te maken met de Blauwdrukken. Rond de herfst-equinox lanceerde ik mijn nieuwe site, en de mogelijkheid je alvast op te geven voor zo’n blauwdruk van jezelf. Het plan was op 22 januari, bij de start van het nieuwe Human Designjaar, bekend te maken wie er een gratis Blauwdruk zou krijgen.

Er kwamen meteen aanmeldingen (voor mij als Projectortype voelde dat als uitnodigingen en erkenningen 😍), en sindsdien ben ik bezig met het verder uitbouwen van deze site, het op orde krijgen van alle informatie en het opzetten van het ‘skelet’ van Jouw Blauwdruk. Alles kreeg langzaam aan vorm, en ik werd niet alleen wijzer over hoe ik deze informatie vorm ga geven, ik werd ook heel veel wijzer over mezelf.

Het was een mooi begin van een reis waarvan ik de bestemming niet weet – en in dit geval hoeft dat ook niet en gaat het om de reis zelf. Een concept-Blauwdruk is inmiddels een heel ‘boekwerk’ geworden: tussen de 80 en 100 pagina’s algemene informatie gemixt met voor jou specifieke informatie. Een degelijke basis-gebruiksaanwijzing voor jezelf 😉

Het aantal aanmeldingen maakte dat ik besloot niet één, maar twéé Blauwdrukken weg te geven, en gisteren stuurde ik iedereen een mailtje met de uitslag. De reacties (van de winnaars) waren hartverwarmend en enthousiast. ‘Ik waardeer dit enorm. We hebben veel verlies en stress meegemaakt en ik moet mijn weg weer vinden en opnieuw een plek vinden. Wat ik al van je heb gekregen heeft mij richting en inzicht gegeven’, zo schreef de eerste, en ‘AAAAAAH wat super gaaf!! Heel blij mee!!’, schreef winnaar nummer 2. En daar ben ik dan weer heel blij mee 🙂 Overigens óók met een heel lieve reactie van een ‘verliezer’.

En dan nu nog wat huishoudelijke mededelingen, voordat we later deze week Poort 38 onder de loep gaan nemen…

Het komende jaar ga ik ook werken aan een BlauwdrukPS: ’Poorten-Spiekbriefje’, waarin de energie, of kwaliteiten, van elke poort kort op een rijtje worden gezet. Dit soort zeer gedetailleerde informatie beschrijf ik in Jouw Blauwdruk alleen voor de vier belangrijkste gedefinieerde poorten in jouw ontwerp – de rode draad in jouw leven. Wil je ook weten waar alle andere poorten voor staan, dan wordt dit een overzichtelijke aanvulling. Heb je van mij een Blauwdruk – die gaat overigens €59 kosten – dan krijg je dit spiekbriefje toegestuurd zo gauw ik het af heb.

Daarnaast ga ik op mijn blog vanaf 22 januari wekelijks de ‘poort van de week’ uitgebreid toelichten, en deze informatie wordt uiteindelijk, over een jaar als ik alle poorten op mijn site heb beschreven, gelinkt aan het spiekbriefje. Daarnaast blijf ik ook ‘gewoon’ schrijven over mijn eigen praktijkervaringen met alles wat Human Design mij leert. Ik heb er zin in!

En waar heb jij zin in, voor het verse kalenderjaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: