Een kleine update

Toen ik deze site begon, was dat met het voornemen om er géén algemene informatie over Human Design op te zetten. Dat is elders op het www al voldoende vindbaar, én waar nodig zou ik toelichting geven in de persoonlijke Blauwdrukken. In de afgelopen maanden heb ik mijn mening hierover wat bijgesteld, met als resultaat: een kleine update van de site.
Onderaan de voorpagina nu tóch wat algemene info over Human Design, voor de bezoekers die nog geheel of vrij onbekend zijn met dit systeem. Ook zal ik wat vaker, tussen de ‘energie van de week’-blogs door, wat achtergrondinformatie schrijven over Human Design of onderdelen daarvan.
Heb je al een Blauwdruk van mij, dan zul je nu op de voorpagina informatie terugvinden die vanaf nu dus níet meer in Jouw (persoonlijke) Blauwdruk komt te staan. Want dat werd al met al een wel heel erg lang verhaal. Jouw (persoonlijke) Blauwdruk wordt dus ingedikt, geconcentreerder, korter en daardoor nóg persoonlijker. Minder kwantiteit, meer kwaliteit (maar dezelfde prijs).
Ik ga iets meer nadruk leggen op enkele details: letterlijk en figuurlijk de cijfers achter de komma, de zogenaamde ‘lijnen’, de nuances van een poortenergie of kwaliteit. Want het zijn immers de details waarin jouw uniekheid zich uit.
Mijn dank gaat uit naar iedereen voor wie ik al een Blauwdruk heb mogen maken: dankzij het werk hieraan schrijden mijn inzichten met rasse schreden voort 🙂 Zowel deze site als Jouw (persoonlijke) Blauwdruk zijn en blijven, net als jij en ik, groeiende fenomenen!

Mis je nog iets, op de voorpagina? Laat het me hier weten.

Of zijn er bepaalde onderdelen waar je graag wat meer over wilt lezen in een blog? Ik hoor het graag van je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: