Snoeien in de Human Designtaal

Morgen verschijnt hier de eerste ‘poort van de week’, en dit is tevens de laatste keer dat je deze kreet hier zult lezen. Ik ga namelijk maar meteen een nieuwe droom verwezenlijken (zoals ik kwaliteit #41 noem), namelijk: de Human Design-taal én ‘mechaniek’ achter het verhaal, waar mogelijk proberen te mijden 🙂
Vanaf nu heb ik het dus niet meer over bijvoorbeeld poorten of kanalen, maar over energieën of kwaliteiten. Ik geef de betreffende kwaliteit ook een eigen omschrijving, maar zal voor alle duidelijkheid wel de oorspronkelijke I Tjing- en Human Design-namen ook noemen.
Het Woordenboek op deze site, en alle andere teksten – inclusief de teksten die ik gebruik voor Blauwdrukken, ben ik volgens mijn nieuwe droom ook aan het aanpassen. Geheel in flow met de energie van deze week, die onder meer over ‘snoeien’ gaat; dingen weglaten, en je op het allerbelangrijkste concentreren. Op JOU. Op JOUW BLAUWDRUK, en niet op alle toeters en bellen daaromheen.
Na het feitelijk beschrijven van de ‘kwaliteit van de week’ – gelezen en bewerkt door mijn emotionele en provocerende lens – zul je ook elke keer een persoonlijke ervaring met die kwaliteit aantreffen.
Tot morgen dus!

%d bloggers liken dit: