Human Design wordt dit jaar ‘mainstream’

Human Design is officieel doorgebroken in de ‘mainstream media’, oftewel de gevestigde maatschappij. Zonder gekheid.

De krant Washington Post maakt jaarlijks The List, waarin staat wat UIT is en wat IN is voor het komende jaar. Veel ervan is vooral grappig bedoeld, maar met toch wel een interessant-serieuze ondertoon en bedoeld om onze nieuwsgierigheid te wekken.

Hier is een screenshot van een deel van hun 2023 lijst waaruit blijkt dat het Enneagram UIT is en Human Design IN voor dit jaar.

Grapje of niet: het zal zeker worden ‘opgepikt’. En nu is ‘mainstream’ helemaal niet (meer) mijn ‘ding’, maar ik kan het alleen maar toejuichen dat deze ‘op new age geïnspireerde praktijk’ (aldus Wikipedia) bij steeds meer mensen bekend wordt. Als eerste graag bij de schrijver van deze ‘informatie’ op Wikipedia.

En als ik jou was, zou ik niet lang meer wachten met mij uitnodigen Jouw Blauwdruk te maken, zodat je komend jaar weet waar je het over hebt 😉

2 reacties op “Human Design wordt dit jaar ‘mainstream’”

  1. Aaaahhh, leuk om te lezen Deborah! 🤩 Blij dat jij ‘erbij’ bent!

    Geliked door 1 persoon

  2. haha wat leuk! En als een van de eerste ben ik er bij 😉
    Geregeld neem ik wat tijd om een paar bladzijdes uit mijn blauwdruk te lezen. Zoveel leuke, informatieve en leerzame tekst. Met geregeld een “AHA moment” en hier en daar een: “ooooh zit dat zo moment”. En ik ben nog niet eens op de helft met lezen van mijn blauwdruk.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: